Autorius apie receptą:
Taip, morengas turi buti baltas kaip ką tik iškrites sniegas. Ir man kiekvieną kartą, t.y. lygiai trečią kartą mano gyvenime kažkaip pavyksta, nors nesu konditerė. Mano
Taip, morengas turi buti baltas kaip ką tik iškrites sniegas. Ir man kiekvieną kartą, t.y. lygiai trečią kartą mano gyvenime kažkaip pavyksta, nors nesu konditerė. Mano patarimas gaminant pavlovas - labai gerai išplakite baltymus ir stebėkite orkaitės temperatūrą kepant. Šias pavlovas gaminau pagal Sonatinos receptą.
(...daugiau)(...mažiau)
Justyna Gaidamovič
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų
grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų
cukraus
4 vienetai
kiaušinių baltymų
2 šaukštai
cukraus pudros
šiek tiek
uogų
(arba vaisių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus išplakame elektriniu plakikliu iki putų. Palaipsniui plakant vidutiniu greičiu po šaukštą beriam cukrų, subėrus padididam plakiklio greitį ir išplakame baltymus iki standumo.
2.
Išplaktus baltymus sudedam į konditerinį maišą ir išspaudžiam 6 centrimetrų skersmens morengus su duobute viduryje.
3.
Kepam 120 C laipsnių orkaitėje su ventiliatoriumi apie 1,5 -2 valandas, kol morengai išdžius.
4.
Išplakam grietinėlę su cukraus pudra. Dedam grietinėlę ant kiekvieno morengo ir papuošiame mėgstamais vaisiais ar uogomis.