1.
Mieles ištrinti su cukrumi, pora šauktų pieno ir miltų. Leisti apie 10 minučių pastovėti, kol masė suputos.
2.
Supilti vandenį, likusį pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir įberti apie pusę miltų. Išmaišyti iki vientisumo.
3.
Gabalėliais supjaustyti minkštą sviestą ir sudėti į pasigamintą masę.
4.
Miltų berti tiek, kad būtų galima užminkyti elastingą, minkštą tešlą, kuri nekibtų prie rankų. Pridengus palikti kambaryje, kol tešla padvigubės.
5.
Tešlą perminkyti. Ir iš jos formuoti ~20 g tešlos kamuoliukus. Dėti ant kepimo skardos.
6.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir aptepti plakiniu bandeles. Apiberti sezamais. Leisti dar pusvalandį pakilti.
7.
Prieš įdedant į orkaitę bandeles į orkaitės apatinę lentyną įdėti skardą su verdančiu/karštu vandeniu, vandens gali būti nedaug apie 0,5 cm skardoje. Įkaitinti orkaitę iki 200 C laipsnių. Į orkaitę dėti skardą su bandelėmis. Kepti 10 minučių. Tuomet skardą su vandeniu išimti, bandeles kepti dar apie 10 minučių.
8.
Bandelės pjaustyti tik pilnai atvėsusias duonos peiliu.