Migdolų miltų sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Migdolų miltų sausainiai
Autorius apie receptą: Tiems, kurie nori atrasti naujų skonių ir išbandyti naujus ingredientus virtuvėje! Veganiški ir be glitimo. Tiems, kurie nori atrasti naujų skonių ir išbandyti naujus ingredientus virtuvėje! Veganiški ir be glitimo. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
200 gramų migdolų miltų
125 gramai cukranendrių cukrus
80 mililitrų akvafabos
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.
2.
Akvafabą (avinžirnių skystį) išplakame elekriniu plakikliu iki vientisos, standžios, baltos konsistencijos. Turi būti tokio standumo, kad apvertus dubenį neišbėgtų! Tas pats, kaip plaktumėte kiaušinių baltymus.
3.
Išplaktą akvafabą sumaišome su miltais, supilame citrinos sultis ir vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišome.
4.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
5.
Rankomis gnybiame truputį masės ir formuojame rutuliukus. Turėtų išeiti apie 15-16 vienetų. Dedame ant kepimo skardos ir tarp rutuliukų paliekame vietos. Delnu kiekvieną rutuliuką paspaudžiame ir suformuojame sausainius.
6.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol šiek tiek apskrus. Atvėsiname ir skanaujame!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital