Migdolų miltų blyneliai

AUTORIUS:
Gintare
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Migdolų miltų blyneliai
Autorius apie receptą: Blyneliai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, nes juose nėra kviečių. Taip pat labai baltymingi ir itin greitai pagaminami. Galima skaninti įvairiomis uogomis. Blyneliai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, nes juose nėra kviečių. Taip pat labai baltymingi ir itin greitai pagaminami. Galima skaninti įvairiomis uogomis. Gintare
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės migdolų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštas vandens
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį kokosų aliejaus
pagal skonį uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Suplakame kiaušinius, sumaišome su vandeniu.
2.
Kitame inde sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską ir suberiame į kiaušinių masę. Viską gerai išsukame.
3.
Kepame blynelius keptuvėje ant kokosų aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Patiekiame pagardindami uogiene arba šviežiomis uogomis.
AUTORIUS: Gintare
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital