Mieliniai blynai su obuoliais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 19
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mieliniai blynai su obuoliais
Mieliniai blynai su obuoliais
Mieliniai blynai su obuoliais
Mieliniai blynai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 19
3 vienetai obuolių (nedidelių)
300 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
150 mililitrų aliejaus
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis druskos
7 gramai sausų mielių (naudojome Dr.Oetker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į didelį dubenį suberkite cukrų, druską, mieles ir išmaišykite.
2.
Tada užpilkite kambario temperatūros ar truputį pašildytą pieną ir maišykite, kol cukrus ištirps.
3.
Į šį mišinį įmaišykite išplaktus kiaušinius bei miltus.
4.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 1–2 val.
5.
Obuolius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
6.
Keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus.
7.
Šaukštu dėkite tešlos į keptuvę ir ant viršaus įspauskite po obuolio griežinėlį.
8.
Kepkite ant vidutinės ar kiek mažesnės kaitros, kiekvieną pusę po 3–4 min.
9.
Iškeptus blynus pagardinkite milteliniu cukrumi.
Patarimai:
Vanilės naudojimas. Į miltų tešlą galima įmaišyti “Dr.Oetker” vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto.
Obuolių pakeitimas. Vietoj obuolių blynams kepti galima naudoti slyvų griežinėlius.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital