Mėsos suktinukai su grybų įdaru padaže

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mėsos suktinukai su grybų įdaru padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotus, aromatingas ir labai gardus patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Labai tinka tiekti su bulvių koše, virtomis bulvėmis, ryžiaisar kitais mėgiamais priedais. Sotus, aromatingas ir labai gardus patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Labai tinka tiekti su bulvių koše, virtomis bulvėmis, ryžiaisar kitais mėgiamais priedais. Irma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaulienos nugarinės pjausnių
250 gramų grybų (mėgstamų)
200 mililitrų vištienos sultinio (arba jautienos, kito mėgiamo)
140 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas svogūnų
3 šaukšteliai garstyčių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šoninę smulkiai supjaustyti, svogūną susmulkinti kubeliais. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę, dėti šoninę, trumpai pakepti, tuomet suberti svogūnus, kepti, kol jie suminkštės. Į keptuvę su šonine suberti pievagrybius, kepti, kol grybai švelniai apskrus, nukelti nuo kaitros.
3.
Kiaulienos pjausnius plonai pamušti mėsos muštuku, kiekvieną iš pjausnių pabarstyti su druska, pipirais, prieskoniais mėsai ir įtrinti, tuomet kiekvieno kepsnio vieną pusę aptepti garstyčiomis.
4.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėti po maždaug šaukštą paruošto įdaro, užlenkti kraštelius ir suvynioti į suktinuką, panašiai lyg formuotume balandėlius - įdaras turi būti uždengtas mėsa, nes kitaip iškris. Tuomet išvolioti miltuose.
5.
Į keptuvę (aš naudojau kepimo indą, kurį galima naudoti kepant ant indukcinės orkaitės) pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus suktinukus, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Į keptuvę berti likusį įdarą, pilti sultinį, užvirti, troškinti keletą minučių, sumažinti kaitrą ir troškinti apie 10 minučių vis apverčiant suktinukus iki kol jie iškeps.
Patarimai:
Jei norisi tirštesnio padažo, į keptuvę beriant likusį įdarą pabarstyti ir šaukštą miltų, gerai išmaišyti, tuomet pilti sultinį ir vadovautis receptu.
AUTORIUS: Irma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital