Mėsainis su juodaisiais pipirais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mėsainis su juodaisiais pipirais
Autorius apie receptą: Juodųjų pipirų ir dūmo aromatai nukels Jus į tikrą kepsnių šventę. Mėsos paplotėlius galite kepti tiek kepsninėje, tiek keptuvėje. Juodųjų pipirų ir dūmo aromatai nukels Jus į tikrą kepsnių šventę. Mėsos paplotėlius galite kepti tiek kepsninėje, tiek keptuvėje. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos (maltos)
0.5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
1 šaukštas rapsų aliejaus
4 griežinėliai čederio sūrio
8 vienetai šoninė
4 vienetai mėsainių bandelių
100 mililitrų barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" Bourbon Whiskey)
1 vienetas pomidorų
pagal skonį rausvųjų svogūnų (naudojome marinuotus)
pagal skonį marinuotų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Iš maltos mėsos atsargiai suformuokite 125 gramų mėsos paplotėlius ir pagardinkite juos druska bei pipirais.
2.
Mėsos paplotėlius kepkite kepsninėje, kol temperatūra jų viduje pasieks 72 °C, apie 3 minutes iš kiekvienos pusės, priklausomai nuo kepsninės kaitros. Tuomet ant mėsos paplotėlių dėkite sūrio ir palaukite, kol jis išsilydis.
3.
Šoninę kepkite kepsninėje, kol ji taps traški ir įgaus gražią spalvą.
4.
Šiek tiek paskrudinkite mėsainių bandeles, kad jos įgautų auksinę spalvą.
5.
Pradėkite formuoti mėsainius: ant bandelės pirmiausia uždėkite BBQ padažo ir pjaustytų pomidorų, tada dėkite jautienos paplotėlį, šoninės, dar šiek tiek BBQ padažo ir galiausiai marinuotų svogūnų bei agurkų.
Patarimai:
Galima kepti ir keptuvėje. Iš maltos mėsos atsargiai suformuokite 125 gramų mėsos paplotėlius ir pagardinkite juos druska bei pipirais. Mėsos paplotėlius kepkite ant rapsų aliejaus, kol temperatūra jų viduje pasieks 72 °C, apie 3 minutes iš kiekvienos pusės. Tuomet ant mėsos paplotėlių dėkite sūrio ir palaukite, kol jis išsilydys. Šoninę kepkite, kol ji taps traški ir įgaus gražią spalvą.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital