Mėsainiai su lašiša

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Mėsainiai su lašiša
Mėsainiai su lašiša
Autorius apie receptą: Iš lašišos puikiai pavyks paruošti net ir mėsainius. Labai nesudėtinga, sotu, o kaip gardu! Skonį įvertins kiekvienas. Iš lašišos puikiai pavyks paruošti net ir mėsainius. Labai nesudėtinga, sotu, o kaip gardu! Skonį įvertins kiekvienas. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos filė
2 vienetai mėsainių bandelių
50 gramų sviesto
50 gramų pomidorų padažo (naudojome Hellmann’s)
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 pundelis petražolių
1 pundelis kalendros
1 gabalėlis imbiero (nedidelio)
Padažui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 vienetai ančiuvių
2 šaukštai majonezo
1 pundelis česnakų laiškų
1 pundelis petražolių
1 šlakelis citrinų
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštas kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grilį įkaitinti iki tiesioginės kaitros.
2.
Lašišą sukapoti, dėti į dubenį. Suberti kapotą kalendrą, svogūnus, imbierą, berti druskos, pipirų, gerai išmaišyti ir suformuoti paplotėlius
3.
Įkaitinti ketinę keptuvę ant grotelių, ištirpinti sviestą. Dėti paplotėlius, kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.
4.
Padažui į dubenį supilti grietinėlę, dėti majonezą, česnako laiškus, petražoles, kaparėlius, smulkintus ančiuvius, įpilti Vorčesterio padažą, citrinos sultis, išmaišyti.
5.
Apskrudinti mėsos bandeles. Ant apatinės dalies dėti padažo, plonai pjaustyto svogūno, petražolių lapelių, lašišos paplotėlį, ant viršutinės bandelės užtepti padažo, pomidorų padažo ir suvožti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital