Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g mėsos
125 g majonezo
50 g garstyčių
2-3 svogūnai
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti marinadą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.