Menkės filės su karšta pupelių mišraine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Menkės filės su karšta pupelių mišraine
Autorius apie receptą: Tikrai gyriausi ir džiaugiausi jau ne kartą, kad turiu vyrą žveją ir žuvį pačiai kepti tenka retai. Jis tą daro pats. Taip pat nesikišu į žuvų valymą, prieskoniavimą. Žuvį Tikrai gyriausi ir džiaugiausi jau ne kartą, kad turiu vyrą žveją ir žuvį pačiai kepti tenka retai. Jis tą daro pats. Taip pat nesikišu į žuvų valymą, prieskoniavimą. Žuvį mėgsta valgyti visa šeima, o mažoji, sakyčiau, net ir labai mėgsta žuvį. Ją mieliau renkasi vietoje mėsos kepsnio. Vyras dažniausiai kepa savo sužvejotas žuvis. Sūdo jas sūryme, tada apvolioja jas kukurūzų miltuose ir kepa. Taip ruoštą žuvį dažniausiai ir valgome. Bet dabar apie tai, kaip žuvį ruošiu aš pati. Pasirinkau be vandens glazūros, sauso šaldymo menkės filė. Pateikiau ją su bulvių koše ir karšta pupelių mišraine. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo menkių filė
4 šaukštai kukurūzų miltų
2 šaukšteliai prieskonių žuviai (česnakinių)
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepmui)
Garnyrui:
400 gramų konservuotų pupelių (pomidorų padaže)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Apvoliojame kukurūzų miltuose ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol žuvis gražiai apskrus ir iškeps.
2.
Svogūną ir morką nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome mažais gabalėliais.
3.
Pakepiname daržoves keptuvėje, kol jos suminkštės. Suverčiame pupeles. Mišrainę pagardiname druska, pipirais. Įmaišome dar papildomai pomidorų padažo, pakaitiname pora minučių, kad skoniai susidraugautų. Į lėkštę dedame mišrainės, po žuvies gabalėlį ir patiekiame su bulvių koše ar ryžiais, kaip jums skaniau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital