Menkė užkepta daržovėmis - labai skanu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Menkė užkepta daržovėmis - labai skanu
Autorius apie receptą: Patiekti skanu su bulvėmis, ryžiais. Aš tiekiau su ryžiais, moliūgais ir šviežiomis daržovėmis. Patiekti skanu su bulvėmis, ryžiais. Aš tiekiau su ryžiais, moliūgais ir šviežiomis daržovėmis. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai menkių (filė, didesnių gabalėlių)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas obuolių (didelio)
1 vienetas cukinijų
2 vienetai morkų
100 gramų fermentinio sūrio
50 gramų grietinės (+ papildomai po 1 šaukštelį aptepimui)
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šlakelis aliejaus
1 šlakelis vandens (verdančio)
pagal skonį prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Menkės file supjaustyti norimo dydžio gabalais, pabarstyti prieskoniais žuviai.
2.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas, obuolį, cukinijas, sūrį sutarkuoti stambia tarka.
3.
Įjungti orkaitę kaisti iki 200 C temperatūros (kaitinimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
4.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti. Tuomet suberti svogūnus, trumpai apkepti. Tuomet suberti morkas, pilti verdančio vandens, kad daržovės galėtų troškintis.
5.
Morkoms suminkštėjus, suberti cukinijas ir obuolį. Viską troškinti, kol suminkštės, jei reikia vis įpilti vandens.
6.
Į puodą su daržovėmis berti druską, pipirus, prieskonines žoleles, dėti pomidorų padažą ir grietinę, išmaišyti ir troškinti, kol išgaruos skystis.
7.
Kepimo indą iškloti su foliją, patepti su aliejumi ir sudėti žuvį.
8.
Ant žuvies sudėti troškintas daržoves, ant kiekvieno gabalėlio dėti dar po 1 šaukštelį grietinės, paskirstyti po visą gabalėlį ir užberti tarkuotą sūrį.
9.
Kepti įkaitintos iki 200°C orkaitės viduryje 30-40 min., priklausomai nuo žuvies storio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital