Menkė su lašiniais

AUTORIUS:
Vitalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Menkė su lašiniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g menkės filė
2 svogūnai
0,5 citrinos
100 g lašinių
pipirų
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį padalinti į porcijas, pašlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti 30 min. Po to, ant kiekvieno žuvies gabalėlio (pabarstyto druska ir pipirais) uždėti griežinėlį svogūno, apvynioti lašinių riekele, sudėti į keptuvę ir kepti su likusiais svogūnais. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.
 
AUTORIUS: Vitalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital