Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | menkių filė (naudojau šaldytą atitirpintą, tinka ir kitokia balta žuvis) |
300 gramų | vyšninių pomidorų (galima keisti paprastais ar konservuotais, žr. patarimus) |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (mažo arba 0.5 didesnio, galima keisti paprastu svogūnu) |
60 mililitrų | balto sauso vyno (tinka ir nealkoholinis, galima nedėti) |
30 gramų | baziliko (arba 1 a.š. džiovintų provanso žolelių ar raudonėlio) |
3 skiltelės | česnako |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | citrinų sulčių (arba obuolių ar balzaminio acto) |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį) |
0.5 šaukštelio | citrinos žievelės (nebūtina) |
pagal skonį | druskos |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |