Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite. Į dubenį sudėkite sviestą ir medų, statykite ant labai silpnos ugnies ir, nuolat maišydami, kaitinkite, kol sviestas ir medus visiškai ištirps. Nukėlę nuo ugnies, sudėkite miltus, sodą, cinamoną ir gvazdikėlius, viską gerai išmaišykite.
Į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi ir pateptu aliejumi, supilkite paruoštą tešlą. Ją paskirstykite plonai. Jei kepimo indas mažesnis, kepti du kartus (gausis du vyniotiniai).
Kepti 170°
Tuomet paruoškite kremą. Grietinę išmaišykite su cukrumi, citrinos rūgštele, vandenyje išbrinkinta ir ištirpdinta (tirpinti kaitinant ant silpnos ugnies) želatina. Trumpam įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų.
Atvėsusį meduolį išvynioti ir ištepti įdaru bei vėl atgal susukti. Leisti sustingti. Puošti pagal fantaziją ir skonį.
SKANAUS!