1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki vientisumo, kiaušiniai turėtų smarkiai suputoti.
2.
Sviestą ištirpinti kartu su medumi, ant nedidelės kaitros. Palikti atvėsti, tuomet, maišant, supilti į kiaušinių masę.
3.
Sodą užpilti citrinos sultimis,kad suputotų, dėti į kiaušinių masę. Įsijoti miltus. Viską išmaišyti iki vientisumo. Tešla turėtų būti tiršta, bet ne kieta.
4.
Kabinti šaukštu tešlos į paskirstyti and 20 cm skersmens kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, dugno. Tešla turi tolygiai padengti formos dugną. Tešlos sluoksniai turi būti nestori, bet ir neturėtų truputi nuimant nuo kepimo popieriaus. Galite naudoti ir kitokio dydžio formą, tuomet, atitinkamai, tešlos į ją reikės dėti daugiau arba mažau.
5.
Kiekvieną biskvitą kepto iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių, kol įsmeigus ir ištraukus medinį smeigtuką, jis nebus aplipęs tešla.
6.
Iškepus vieną biskvitą, jį atsargiai (geriausia - su popieriumi) išimti ir palikti atvėsti, tuo metu kepti sekantį biskvitą.
7.
Kai visi biskvitai bus iškepę ir atvėsę, ruošiame kremą. Želatiną berti į indelį, ant jos išspausti apelsino sultis ir palikti apie 10 minučių pastovėti, kol želatina išbrinks. Tuomet pakaitinti garų vonelėje, maišant, kol ištirps. Palikti atvėsti.
8.
Grietinę išplakti su cukrumi, kol nebesijaus cukraus grūdelių. Įtarkuoti apelsino žievelės oranžinę dalį. Maišant, po truputį, supilti apelsino sultis. Kremą galma dėti pusvalandžiui į šaldytuvą, kas 5 - 7 minutes vis permaišant.
9.
Į formą dėti vieną biskvitą, tepti kremo, vėl dėti biskvitą ir t.t. Vieną lakštą pasilikti papuošimui. Viršutinis torto sluoksnis turėtų būti kremo. Pasiliktą lakštą sutrupinti ir papuošti tortą.
10.
Tortą pernakt palikti pastovėti šaldytuve, kad visi skoniais susigertų ir tortas geriau laikytų formą. Skanaus!