1.
Pasiruošti žele. Į skirtingus dubenėlius suberti skirtingų spalvų žele. Užpilti po 300 mililitrų vandens, išmaišyti ir palikti vėsioje vietoje, kad sustingtų. Vandens naudojama mažiau, kad želė būtų tvirtesnė.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, dėti vanilės ir plakti iki kol masė padidės tris kartus ir pabals. Kuo ilgiau ir geriau išplaksite, tuo puresnis bus biskvitas.
3.
Tuomet į dubenį su išplaktais kiaušiniais supilti aliejų, įsijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai, mediniu šaukštu išmaišyti iki vientisos masės. Tešlos nereikia perplakti.
4.
Kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi, pilti apie 2 samčius tešlos (trečdalį tešlos) ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių. Taip iškepti dar kitus du biskvitus.
5.
Kremui į dubenį dėti grietinę, berti cukraus pudrą, citrinos rūgštelę ir išplakti.
6.
Į dubenį berti želatiną, pilti vandens, išmaišyti ir palaukti 15 minučių iki kol išbrinks. Tuomet ištirpinti ir atvėsinti. Supilti į dubenį su paruoštu kremu ir gerai išmaišyti.
7.
Sustingusia žele supjaustyti kubeliais. Braškes supjaustyti griežinėliais, šiek tiek atidėti papuošimui.
8.
Į kepimo formą nusegamais kraštais, dėti biskvitą, tuomet kremo, paskirstyti per visą plotį. Dėti žele kubelių, vėl kremo, tuomet išdėlioti braškes, vėl aptepti kremu. Dėti antrą biskvitą ir vėl sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Paskutinis sluoksnis - kremo, tuomet tortas papuošiamas braškėmis. Bet galima puošti pagal savo fantaziją.
9.
Tortą dėti į šaldytuvą kelioms valandoms ar visai nakčiai. Jei matysite, kad per daug sustingo, išimkite iš šaldytuvo pusvalandžiu anksčiau prieš tiekiant.