Mamos blyneliai su obuoliais

AUTORIUS:
Augustė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Mamos blyneliai su obuoliais
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų kefyro
2 vienetai obuolių
150 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai išplakite kiaušinį cu cukrumi, vaniliniu cukrumi, tirpintu sviestu (sviestą pilkite atvėsintą) bei kefyru iki vientisos masės.
2.
Obuolius nulupkite, sutarkuokite ir įmaišykite į masę.
3.
Berkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir atsargiai viską išmaišykite. Maitykite ne per daug, tik kad nesimatytų miltų, nes permaišius blynai bus plonesni ir ne tokie skanūs. Palikite tešlą pastovėti 10-15 min, kad miltai pabrinktų.
4.
Kepkite ant vidutinės ugnies aliejumi pateptoje keptuvėje, apkepdami iš abiejų pusių, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
AUTORIUS: Augustė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Saule
2017-02-28 11:37
Labai purus ir skanus blynukai. Tik kaip ir recepte parasyta - nepermaisykite teslos, tada bus superiniai ATSAKYTI
blyniuke
2011-09-12 13:02
labai liuksiski :)tokie purus niam :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital