Maltos mėsos kepsniai su daržovėmis

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maltos mėsos kepsniai su daržovėmis
Autorius apie receptą: Paprastiems ir greitiems pietums ar vakarienei. Labai skanus ir sotus patiekalas. Paprastiems ir greitiems pietums ar vakarienei. Labai skanus ir sotus patiekalas. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulieną)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas morkų (tarkuotos)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas pomidorų padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltą mėsą sudėti į dubenį, įmušti kiaušinius, berti džiūvėsėlius, dėti garstyčias, majonezą, berti druską, pipirus ir viską labai gerai išmaišyti. Iš gautos masės suformuoti kepsniukus ir dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
2.
Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną bei papriką supjaustyti kubeliais, sūrį sutarkuoti.
3.
Į dubenį dėti paruoštas daržoves, berti sūrį, dėti majonezą, pomidorų padažą ir išmaišyti.
4.
Paruoštą masę padalinti ant kepsniukų.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 40 minučių, kol mėsa gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital