Maltos jautienos-kiaulienos zrazai

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Maltos jautienos-kiaulienos zrazai
Maltos jautienos-kiaulienos zrazai
Maltos jautienos-kiaulienos zrazai
Maltos jautienos-kiaulienos zrazai
Autorius apie receptą: Garsieji Radvilų zrazai. Neragavai? O be reikalo, nes jie nuostabūs. Garsieji Radvilų zrazai. Neragavai? O be reikalo, nes jie nuostabūs. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų maltos mėsos (naudojau jautieną ir kiaulieną)
2 riekės balta duona
0.5 stiklinės pieno
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis vandens (arba sultinio, + papildomai pagal poreikį papildomai troškinant)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
2 šaukštai kvietinių miltų (arba džiūvėsėlių)
0.5 stiklinės grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
1 vienetas svogūnų
Įdarui:
6 vienetai svogūnų
1 vienetas kiaušinių (kietai virtų)
1 šaukštas sviesto
pagal skonį petražolių
1 šaukštas džiūvėsėlių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepti keptuvėje iki kol suminkštės.
2.
Į dubenį pilti pieną, sudėti baltos duonos riekeles ir išmirkyti.
3.
Į maltą mėsą sudėti piene mirkytas riekeles, apkeptą svogūną, įpilti vandens, įmušti kiaušinį, berti maltus pipirus, druską, labai gerai išminkyti, kad masė būtų vientisa.
4.
Įdarui svogūnus supjaustyti kubeliais ir apkepti keptuvėje iki kol suminkštės.
5.
Kiaušinius supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su apkeptais svogūnais.
6.
Mėsą suskirstome maždaug 60g svorio porcijomis (14-15vnt). Kiekvieną gabaliuką įploti ir ant kiekvieno uždėti po 0.5 v.š kiaušinių ir svogūnų įdaro.
7.
Delnais daryti paiilgus zrazus, kad įdaras būtų viduryje, ir pavoliojus juos miltuose ar džiūvesėliuose iš visų pusių
8.
Paruoštus zrazus apkepti gerai įkaitintuose riebaluose. Po to zrazus sudėti į puodą, užpilti truputį sultinio, pridėti grietinės, pomidorų padažo ir uždengus puodą patroškinti. Patiekiame su virtomis bulvėmis, bulvių koše, grikiais ar ryžių koše.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital