Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Garnyrui: | ||
1 litras | daržovių sultinio | |
500 gramų | žiedinių kopūstų | |
2 šaukštai | augalinio sviesto (naudojome augalinę sviesto alternatyvą „Vegan Block“) | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 šaukštelis | džiovintas čiobrelis | |
1/4 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
150 gramų | pievagrybių | |
125 mililitrai | daržovių sultinio | |
125 mililitrai | avižų kremas (naudojome „Naturli“ ekologišką avižų kreminį gaminį) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | miltų | |
0.5 šaukštelio | džiovintas čiobrelis | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
Pagrindui: | ||
320 gramų | sojų maltinių (naudojome „Naturli“ ) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |