Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Mėsai: | ||
650 gramų | maltos mėsos (naudojau veršieną su jautieną) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
50 mililitrų | grietinėlės, liesos | |
4 šaukštai | avižinių dribsnių (smulkių) | |
1 skiltelė | česnako | |
0.5 vieneto | svogūnų (nedidelio) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | žalumynų (smulkintų) | |
pagal skonį | paprikos miltelių | |
pagal skonį | kmynų | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | kiaušinių (kietai virtų) | |
40 gramų | sviesto (minkšto) | |
2 vienetai | marinuotų agurkų | |
1 saujelė | sūrio (tarkuoto) | |
pagal skonį | krapų (smulkintų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Apvoliojimui: | ||
pagal poreikį | kvietinių miltų |