Išsikepti lietinius blynus.
Paruošti maltą paukštieną: įdėti kiaušinį, prieskonius, gerai susmulkintą svogūną ir česnaką, gerai viską išmaišyti.
Aptepti pusė blyno paruošta mėsa plonai ir užlenkti per pusę, įkaitinti aliejų keptuvėj ir dėti blynus, kepti ant vidutinės ugnies, kad nedegtų, bet keptų, apkepus vieną pusę, apversti blynus ir apkepinti kitą pusę, kuo ploniau mėsos bus blyne, tuo greičiau ji iškeps.
Iškepus norimą kiekį blynų, pasiruošti daržoves: smulkiai supjaustyti salotas, pomidorus, svogūnų laiškus ir sudėti į dubenėlį, į kita dubenėlį įdėti tarkuoto sūrio ir į tečią grietinės, viską padėti ant stalo.
Valgant blyną, jį atidarai, įdedi į vidų daržovių mišinio, pabarstai sūriu ir pertepi grietine, uždarai ir valgai!
Skanaus!