Maistinga avokadų sriuba

AUTORIUS:
Standart,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maistinga avokadų sriuba
Maistinga avokadų sriuba
Maistinga avokadų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai avokadų (didesnių, gerai prinokusių)
400 mililitrų daržovių sultinio (arba vištienos)
0.5 vieneto svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 šaukštai tepamo varškės sūrelio (arba lydyto)
3 šaukštai grietinėlės (naudojau 12%)
1 saujelė kalendros (arba petražolių)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį tabasko padažo (nebūtina)
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruošiam sultinį ir paliekame atvėsti. Sultinį, beje, galite išsivirti iš vakaro arba naudoti kubelį.
2.
Svieste apkepam smulkintą svogūną, kol įgaus auksinę spalvą. Įdedame sukapotą česnaką ir dar truputį kepam, kol daržovės visiškai suminkštės.
3.
Į sultinį dedame svogūną ir česnaką, arbatinį šaukštelį citrinos sulčių, avokadus ir sutriname iki vientisos kremo konsistencijos. Dedame į šaldytuvą, kad visiškai atvėstų. Žinoma, galima valgyti ir kambario temperatūros.
4.
Sūrį, grietinėlę ir tarkuotą pusės laimo žievelę suplakame iki vientisos masės.
5.
Išpilstom sriubą į dubenėlius, dedame po šaukštą kremo, prieskonines žoleles, pagardinam pipirais. Jeigu mėgstat aitriau - labai rekomenduoju Tabasco padažą.
AUTORIUS: Standart
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital