Lydyto sūrelio sriuba su rūkyta vištiena

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lydyto sūrelio sriuba su rūkyta vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai orai kiek atvėsta, norisi skanios, šiltos sriubytės. Šią sriubą nesunku pasigaminti, išverda skani, gardi ir soti. Maloniai sušildys kiekvieną. Kai orai kiek atvėsta, norisi skanios, šiltos sriubytės. Šią sriubą nesunku pasigaminti, išverda skani, gardi ir soti. Maloniai sušildys kiekvieną. Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vištienos sultinio (arba pagal poreikį)
250 gramų rūkytos vištienos
200 gramų lydyto sūrio
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į puodą įpilti aliejų, įkaitinti, suberti morkas, svogūną ir kelias minutes apkepti iki auksinės spalvos. Tuomet supilti sultinį ir užvirti.
3.
Bulves supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą ir virti apie 10 minučių.
4.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, sudėti į puodą su sriuba, pabarstyti druska, pipirais ir sudėti lydytą sūrį. Virti dar 7 minutes iki kol visos daržovės suminkštės.
5.
Susmulkinti krapus ir pabarstyti sriubą prieš tiekiant.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital