Sviestą ištrinti su cukrumi iki purios masės, po to įmušti po vieną kiaušinį gerai kiekvieną kartą išsukant. Supilti pieną ir persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Įlašinti kelis lašelius esencijos bei sudėti išvirtą pudingą. Viską paskutinį kartą išmaišyti. Keksiukų formeles iškloti popieriniais krepšeliais, įkrėsti keksiukų masės (2/3 formelės) ir kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje, kol gražiai pagels, o įdūrus medinį pagaliuką jis liks sausas. Atvėsinti.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, pabaigoje suberti standiklį bei supilti citrinos sultis su kvapais. Aptepti kremu keksiukus. Saldainiukus sudėlioti prieš pat patiekiant, nes ilgiau pabuvę grietinėlėj ima leist dažus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)