Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
280 gramų | kvietinių miltų | |
562 mililitrai | augalinio gėrimo (naudojau "Naturli" "Do not call me m_lk") | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
300 gramų | sojos faršo (naudojau "Naturli" formuojamą) | |
4 vienetai | pievagrybių (didesnių arba 5 mažesnių) | |
50 gramų | sūrio (augalinės kilmės, tarkuoto) | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | fermentuoto migdolų produkto (naudojau "Naturli" "Natural") |