Lengvi ir skanūs cukinijų ir lašišos suktinukai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lengvi ir skanūs cukinijų ir lašišos suktinukai
Autorius apie receptą: Puikūs, lengvi ir skanūs suktinukai. Puikūs, lengvi ir skanūs suktinukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai cukinijų (storesnių)
200 gramų rūkytos lašišos filė
60 gramų tepamo sūrelio
1 skiltelė česnako
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek gražgarsčių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 5 milimetrų storio juostelėmis. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus.
2.
Sūrelį sumaišyti su smulkintu česnaku ir krapais.
3.
Ant atvėsusių cukinijos juostelių užtepti sūrelio, dėti gražgarsčių lapelius, rūkytos lašišos ir suvynioti į suktinuką.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital