Cukinijų apkepas su lašiša

AUTORIUS:
Ketoriešutėlis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Cukinijų apkepas su lašiša
Autorius apie receptą: Išskirtinio skonio greitai pagaminamas apkepas su lašiša. Itin skanus karštas, be ne prastesnis ir šaltas. Išskirtinio skonio greitai pagaminamas apkepas su lašiša. Itin skanus karštas, be ne prastesnis ir šaltas. Ketoriešutėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai cukinijų
300 gramų lašišos filė
120 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
60 gramų petražolių
1 skiltelė česnako
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas, sutarkuokite burokine tarka. Pasūdykite, palaikykite 30 min ir po to labai gerai nusunkite susidariusį skystį. Būtent šis veiksmas labai svarbus, kad apkepas neišsileistų, nebūtų labai šlapias.
2.
Sutarkuokite fermentinį sūrį, susmulkinkite žalumynus, supjaustykite kubeliais žuvies file, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, sudėkite nusunktus cukinijos tarkius ir viską gerai išmaišykite.
3.
Dėkite masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (puikiai tiko 24 cm. tortinė).
4.
Kepkite apie 50 min 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Ketoriešutėlis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital