Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
420 gramų | lašišos filė | |
50 gramų | sviesto | |
1 šlakelis | žaliųjų citrinų sulčių | |
20 gramų | alyvuogių aliejaus | |
10 gramų | druskos | |
6 gramai | baltųjų pipirų | |
Garnyrui: | ||
200 gramų | pankolio | |
200 gramų | obuolių | |
200 gramų | persikų sulčių | |
120 gramų | melionų | |
100 gramų | burokėlių | |
60 gramų | alyvuogių aliejaus | |
40 gramų | balzaminio acto | |
8 gramai | druskos | |
6 gramai | čiobrelių | |
4 gramai | juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
4 gramai | apelsininių pipirų | |
100 mililitrų | žuvies sultinio | |
100 gramų | šaltalankių arbatos | |
100 gramų | persikų sulčių | |
60 gramų | balto vyno | |
Patiekiant: | ||
20 gramų | fetos sūrio | |
10 gramų | granatų sėklų | |
5 gramai | baziliko | |
3 gramai | krapų |