Lašiša su kepsnių padažu ir pomidorų salotomis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Autorius apie receptą: Lengvas, bet maistingas patiekalas. Lašišos filė gardžiame žolelių apvalkale, kepama ant grotelių su „Santa Maria BBQ“ padažu su skrudintais česnakais. Patiekite kartu Lengvas, bet maistingas patiekalas. Lašišos filė gardžiame žolelių apvalkale, kepama ant grotelių su „Santa Maria BBQ“ padažu su skrudintais česnakais. Patiekite kartu su sultingomis salotomis su keptais vyšniniais pomidorais. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų lašišų filė su oda
22 gramai prieskonių marinavimui mišinio (naudojome "Santa Maria" prieskoninių žolelių)
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" su skrudintais česnakais)
Salotoms:
200 gramų geltonų vyšninių pomidorų
200 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų gražgarsčių
0.5 pundelio svogūnų laiškų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas medaus
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lašišą įtrinkite aliejumi ir prieskoniais marinavimui. Apie 10 minučių kepkite kepsninėje ant vidutinės kaitros uždengę dangčiu. Lašišą aptepkite kepsnių padažu ir kepkite dar 5 minutes neuždengę dangčio.
2.
Nuplaukite pomidorus ir kepkite kepsninėje ant didelės kaitros, kol gražiai apskrus. Leiskite atvėsti ir supjaustykite per pusę.
3.
Paruoškite padažą – sumaišykite aliejų, actą, medų, druską ir pipirus.
4.
Į didelį dubenį sudėkite gražgarstes, keptus pomidorus, smulkiai supjaustytus laiškinius svogūnus ir švelniai išmaišykite. Padažą užpilkite prieš patiekdami.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital