Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | lašišos filė (arba 5-6 gabalėlių, mano lašiša buvo apie 1 kg) | |
50 mililitrų | balzaminio acto (intensyvesniam skoniui - balzamiko kremo) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Salsai: | ||
400 gramų | braškių | |
2 vienetai | nektarinų (arba 200-300 g šviežių ar konservuotų ananasų ar mangų) | |
0.5 vieneto | ilgavaisių agurkų (arba 2 trumpavaisių) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
1 vienetas | jalapenų (nebūtina) | |
1 pundelis | kalendros (arba petražolių ar mėtų) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) |