Lašiša kokosų pieno padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Autorius apie receptą: Sodrus kokosų pieno padažas, su žaliosios citrinos rūgštele, žuvies padažo sūrumu ir egzotišku kario prieskoniu – naujas lašišos skonis. Sodrus kokosų pieno padažas, su žaliosios citrinos rūgštele, žuvies padažo sūrumu ir egzotišku kario prieskoniu – naujas lašišos skonis.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalėliai lašišos (nedidelių)
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos)
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai raudonosios kario pastos (šiame padaže tiktų bet kuri kario pasta, ar tiesiog kario milteliai)
2 šaukšteliai žuvies padažo (galite keisti sojos padažu)
šiek tiek aliejaus (kokosų, kitokio arba sviesto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje po kelias minutes iš abiejų pusių. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Išimti ir atidėti (viduje ji dar bus nepilnai iškepusi, bet po to dar troškinsime). Keptuvę išvalyti.
3.
Su trupučiu aliejaus apkepti smulkiai sukapotą česnaką bei kario pastą.
4.
Įpilti kokosų pieno.
5.
Įdėti žuvį ir patroškinti 4-6 minutes ant silpnos kaitros, vis palaistant padažu..
6.
Įpilti žuvies padažo. Įspausti pagal skonį žaliosios citrinos sulčių.
7.
Paragaukite, jei norisi sūriau, įpilkite dar žuvies padažo. Jeigu norisi daugiau rūgštelės, įspauskite dar žaliosios citrinos sulčių. Jeigu norisi daugiau aštrumo, galite įdėti dar kario pastos (ją prieš tai išmaišykite mažame kiekyje kokoso pieno arba vandens).
8.
Taip paruoštą lašišą labai tinka patiekti su ryžiais (ypač basmati arba jasmin) ar azijietiškais makaronais.
9.
Patiekdami pabarstykite žalumynais (pvz. kalendra). Galite dar papildomai užspausti žaliosios citrinos sulčių.
RECEPTO DRAUGAS: Franke
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital