Džiūvėsėliuose apkepti pievagrybiai - labai skanūs!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Džiūvėsėliuose apkepti pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuvalome arba tiesiog nulupame. Apvoliojame miltuose, sumaišytuose su trupučiu druskos ir mėgstamais prieskoniais. Apvoliojame paplaktame kiaušinyje ir dedame į džiūvėsėlius.
2.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekiame kaip užkandį su padažu, aš gaminau tokį: sumaišiau majonezą, krienus, baltuosius pipirus ir petražoles.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2017-03-28 17:33
Labai skanus, traškus užkandis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital