Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
150 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
100 mililitrų | pieno | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 šaukštai | sviesto (tirpinto) | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 šlakelis | vanilės | |
Įdarui: | ||
4 šaukštai | sviesto (tirpinto) | |
4 šaukštai | rudojo cukraus | |
2 šaukšteliai | malto cinamono | |
Padažui: | ||
5 šaukštai | kreminio sūrio | |
3 šaukštai | pieno (apytikriai) | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviesto (apytikriai) |