Česnaką nulupti, sutrinti slėgtuvėliu, žoleles sutrupinti.
Dubenėlyje kruopščiai išmaišyti padažo komponentus.
Daržoves nuplauti, nuvalyti.
Iš paprikos išpjauti sėklalizdį, pašalinti baklažano stiebelį, nupjauti pievagrybių kotelius, kepurėles pašlakstyti citrinos sultimis.
Papriką supjaustyti kvadratais (2 cm dydžio), o baklažaną - 1 cm ilgio juostelėmis.
Kumpį supjaustyti storais gabalais, po to - mažesniais kvadratais.
Ant iešmelių verti pakaitomis: svogūnėlius, pievagrybius, kumpio, paprikos ir baklažano gabalėlius.
Šašlykus aptepti padažu ir dėti ant grilio grotelių.
Kepti kartkartėmis patepant padažu.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)