Kumpio ir pievagrybių šašlykai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kumpio ir pievagrybių šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kumpio vyniotinio
1 paprika
12 mažų pievagrybių
1 mažas baklažanas
2 šaukštai citrinos sulčių
Padažas:
100 ml kečupo
50 ml aliejaus 
50 ml stiklinės citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
2 v. š. maltos saldžios paprikos
1 v. š. baziliko
1 v. š. raudonėlio
0,5 a. š. maltų baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką nulupti, sutrinti slėgtuvėliu, žoleles sutrupinti.
Dubenėlyje kruopščiai išmaišyti padažo komponentus.
Daržoves nuplauti, nuvalyti.
Iš paprikos išpjauti sėklalizdį, pašalinti baklažano stiebelį, nupjauti pievagrybių kotelius, kepurėles pašlakstyti citrinos sultimis.
Papriką supjaustyti kvadratais (2 cm dydžio), o baklažaną - 1 cm ilgio juostelėmis.
Kumpį supjaustyti storais gabalais, po to - mažesniais kvadratais.
Ant iešmelių verti pakaitomis: svogūnėlius, pievagrybius, kumpio, paprikos ir baklažano gabalėlius.
Šašlykus aptepti padažu ir dėti ant grilio grotelių.
Kepti kartkartėmis patepant padažu.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital