Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 tvirtų nedidelių kriaušių (tiks ir Conference)
3 lapeliai šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos
40 g sviesto
90 g cukraus
1 sauja skrudintų migdolų dribsnių
0,5 a.š. malto imbiero
1 vanilės ankšties
kelios šakelės šviežio čiobrelio
250 ml 35-36 proc. riebumo grietinėlės
1 v.š. cukraus
0,5 a.š. vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Orkaitę įkaitiname iki 180 ºC. Karamelei įkaitiname keptuvę, sudedame sviestą ir cukrų, nuolat maišome kol karamelė tampa rudos spalvos. Iškart supilame į kepimo indus, tolygiai paskirstome. Kriaušes nulupame, supjaustome pailgomis skiltelėmis. Vanilės ankštį perpjauname išilgai ir išimame sėklas. Sumaišome kriaušes su skrudintais migdolais ir imbieru bei trupučiu vanilės sėklų ir čiobrelio. Gražiai išdėliojame kepimo formose ant karamelės. Vaisius kruopščiai uždengiame tešla, ją truputį subadome peiliu. Kepame, kol gražiai apskrus tešla, apie 20 min.
Kol kepa aukštynkojai, išsiplakame grietinėlę. Iškepusius pyragėlius apverčiame į lėkštę, puošiame čiobrelių šakelėmis ir patiekiame su grietinėle.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital