Autorius apie receptą:
Kažkur buvau skaičiusi, kad kriaušes galima pamirkyti raudoname vyne (net galima pavirti kelias minutes), bet aš dariau paprasčiau. Ką galiu pasakyti? Reikėjo anksčiau jas
Kažkur buvau skaičiusi, kad kriaušes galima pamirkyti raudoname vyne (net galima pavirti kelias minutes), bet aš dariau paprasčiau. Ką galiu pasakyti? Reikėjo anksčiau jas gaminti, nes skonis jų...niam niam...
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlą lengvai pakočiokite ir išpjaukite kriaušės formas (šiek tiek didesnes nei tikros kriaušės) ir tešlos pagrindą ištepkite plaktu kiaušiniu. Dėkite ant viršaus kriaušių puseles ir šiek tiek spustelkite. Užberkite cukraus.
4.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir sudėkite pyragėlius.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol gražiai paruduos.