Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | vištienos sultinio (arba daržovių sultinio) | |
500 gramų | vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių mėsos) | |
200 gramų | rudųjų pievagrybių (arba paprastų baltųjų) | |
200 mililitrų | grietinėlės (naudojau riebią, bet tinka ir liesesnė) | |
10 vienetų | lazanijos lakštų (arba 250g kitokių mėgiamų makaronų) | |
150 gramų | varškės užtepėlės (arba tepamo sūrelio, naudojome Vilkyškių varškės užtepėlę su žalumynais) | |
50 gramų | kietojo sūrio (nebūtina, mes naudojome VILVI Grand Reserve) | |
2 saujos | špinatų (apie 60 g) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
3 šaukštai | kvietinių miltų (apie 30 g) | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių | |
4 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | juodųjų pipirų | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | sviesto | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | baziliko (ar kitų žalumynų) |