Korėjietiški blyneliai „Pajeon“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Korėjietiški blyneliai „Pajeon“
Korėjietiški blyneliai „Pajeon“
Korėjietiški blyneliai „Pajeon“
Korėjietiški blyneliai „Pajeon“
Korėjietiški blyneliai „Pajeon“
Autorius apie receptą: Šie blyneliai traškia plutele skaniausi mirkant į azijietišką padažiuką. Mes skanavome su soja, bet galite pasigaminti namuose kiek įmantresnį padažą iš sojos, medaus, Šie blyneliai traškia plutele skaniausi mirkant į azijietišką padažiuką. Mes skanavome su soja, bet galite pasigaminti namuose kiek įmantresnį padažą iš sojos, medaus, česnako, acto, sezamų aliejaus ir aitriosios paprikos (proporcijas derinkite pagal savo skonį, sumaišius ingredientus pakaitinkite, kad padažas sutirštėtų ir skoniai susibalansuotų). Nors klasikinė versija yra su svogūnų laiškais, kviečiame drąsiau improvizuoti ir blynus papildyti kitokiais ingredientais, pavyzdžiui, krevetėmis, paprikomis, žirneliais, smidrais. Iš nurodyto kiekio gaunasi du dideli blynai, kuriuos supjaustėme į picos formos blynelius. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 mililitrų gazuoto vandens (labai šalto)
125 gramai kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
1 vienetas kiaušinių (lengvai išplakto)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
6 vienetai svogūnų laiškų
2 šaukštai krakmolo
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Labai plonomis juostelėmis supjaustome morką.
2.
Svogūnų laiškus perpjauname į 3–4 dalis (ties šaknimi, kur storesnė dalis, galima perpjauti išilgai).
3.
Dubenyje sumaišome miltus, krakmolą, druską ir cukrų. Pilame vandenį, išplaktą kiaušinį, išspaudžiame česnako skiltelę. Atsargiai išplakame. Sudedame pusę morkų ir svogūnų.
4.
Į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi pilame pusę tešlos masės. Išrikiuojame pusę likusių daržovių ir paspaudžiame mentele paviršių. Blyną kepame 4–5 min. iš vienos pusės, apverčiame ir kepame tiek pat arba kol apskrunda, iš kitos. Jeigu reikia, papildomai įpilkite šiek tiek aliejaus.
5.
Skanaujame karštus su padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital