Sutarkuokite kopūstus ir morkas. Sutarkuotas daržoves sudėkite į puodą.
Kopūstus ir morkas išmaišykite su cukrumi ir druska. Dar kartą permaišykite kopūstus su aliejumi ir actu/vynu.
Į puodą suberkite smulkiai supjaustytus česnakus ir užpilkite vandeniu.
Kopūstus suslėkite t.y. uždėkite ant kopūstų apverstą lėkštę, tokią, kuri uždengtų kopūstus ir ant lėkštės uždėkite 0,5 litro pilną stiklainiuką majonezo ar uogienės.
Palaikykite kopūstus kambario temperatūroje 3-4 valandas ir galite valgyti. Skanesni kopūstai būna po paros.
Tiesa, puodas, į kurį sudėjau kopūstus, buvo 6 litrų talpos.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)