1.
Sausainių tešlai į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti iki purumo. Tuomet įmušti kiaušinį ir dar kartą išplakti.
2.
Į dubenį su sviesto mase suberti miltus, kokoso drožles, kepimo miltelius, druską ir gerai permaišyti.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Iš paruoštos tešlos formuoti maždaug graikiško riešuto kevalo dydžio kamuoliukus. Sudėti į kepimo formą paliekant didesnius tarpus. Kiekvieną kamuoliuką prispausti puodeliu (stikline ar kitu lygaus paviršiaus daiktu) iki maždaug 3 mm storio. Jei prie puodelio limpa sausainiai, pabarstykite puodelio dugną miltais prieš kiekvieno sausainio prispaudimą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 minučių. Sausainius stebėkite, turi būti parudę krašteliuose, šiek tiek dar šviesūs, tačiau palietus jau tvirti. Atvėsinti ant grotelių.
5.
Kremui į dubenį dėti minkštą kambario temperatūros sviestą, berti cukraus pudrą, pilti pieną ir viską elektriniu plaktuvu gerai išplakti iki masė bus puri.
6.
Ant pusės kiekio sausainių dėti po šaukštelį kremo ir maždaug pusę šaukštelio džemo. Užvožti likusiais sausainiukais. Iš pradžių sausainiai bus trapūs, tačiau sudėjus į dėžutę ir uždarius, po kelių valandų suminkštės nuo kremo.