Nekeptas varškės tortas su uogomis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Nekeptas varškės tortas su uogomis
Autorius apie receptą: Labai gaivus ir skanus tortas. Uogas galite naudoti bet kokias mėgiamas. Taip pat tinka ir šaldytos, tik jas prieš tai atitirpinkite ir nusunkite. Labai gaivus ir skanus tortas. Uogas galite naudoti bet kokias mėgiamas. Taip pat tinka ir šaldytos, tik jas prieš tai atitirpinkite ir nusunkite. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų sausainių
100 gramų sviesto
500 gramų kreminės varškės
0.5 stiklinės cukraus
3 šaukštai želatinos
1 pakelis želės
2 saujos uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius (gali būti ir Gaidelis) sutrupinti, sumalti ar sutrinti ir užpilti išlydytu sviestu. Viską gerai išmaišyti ir šiuo mišiniu iškloti kepimo formą (prieš tau jos dugną ištiesti kepimo popieriumi, naudojau 21 cm skersmens formą), gerai prispaudžiant, kad neliktų tarpelių. Kreminę varškę išmaišyti su cukrumi.
2.
Želatiną išbrinkinti, tada ištirpinti karšto vandens vonelėje, palikti truputį atvėsti ir tada palaipsniui maišant supilti į varškės masę. Paruoštą masę supilti ant sausainių ir tortą padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandoms, kad sustingtų varškės masė.
3.
Kai masė sustingusi, galime pasiruošti želė (taip, kaip ant pakelio parašyta, tik pilkite ketvirtadaliu mažiau vandens) ir palikti truputį atvėsti. Tada ant torto viršaus pabarstyti uogų ir užpilti pravėsusią žele. Dėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Olivija
2016-12-18 20:13
Gaminau si savaitgali, labai skanus. Tik varske naudojau ta kremine, kur buna kibireliuose ir dar i varskes mase imaisiau 200g isplaktos grietineles, kad butu sventiskiau. Ant virsaus uzdejau saldytu vysniu, tik pries tai jas atitirpinau ir skysti nupyliau, ir apipyliau vysniu zele. Labai labai geras tortas, butinai dar gaminsiu.

Aurelija, as zelatina visada uzpilu labai nedaug vandens, tiesiog kad taip ciut apsemtu ja ir gal koks milimetras vandens virs butu. Tiesiog kad uztektu isbrinkimui ir viskas. ATSAKYTI
aurelija
2016-03-30 22:22
O zalatina su kiek vandens reikia tirpinti? ATSAKYTI
Vida
2017-06-25 16:27
Turėtų užtekti daugmaž 100 ml vandens ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital