Autorius apie receptą:
Kokosais ir šokoladu kvepiantis desertas tikrai nepaliks abejingų.
Kokosais ir šokoladu kvepiantis desertas tikrai nepaliks abejingų.
Roma, 5produktai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų
kokosų pieno
100 gramų
balto šokolado
3 šaukštai
grietinėlės
1 šaukštelis
želatinos
1 šaukštelis
vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame šiek tiek vandens ir paliekame išbrinkti 15 min.
2.
Šokoladą sulaužome gabaliukais.
3.
Kokosų pieną ir grietinėlę nedideliame puode ant silpnos ugnies kaitiname, kol pasimato pirmieji burbuliukai. Kokosų pienui įkaitus, sudedame šokoladą ir maišome, kol ištirps. Nukeliame nuo ugnies.
4.
Į puodą sudedame želatiną ir vanilės aromatą, viską dar kartą išmaišome.
5.
Supilstome į taures, palaukiame, kol atvės, o tada įdedame į šaldytuvą sustingti.