Klaskiniai Kijevo kotletai - visada pavykstantys ir skanūs

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kijevo kotletai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
80 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai. Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.
2.
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su smulkintomis petražolėmis bei krapais ir padalinti į 4 rutuliukus.
3.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštukus.
4.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose. Pakartoti tai porą kartų.
5.
Kepti karštame aliejuje. Patiekti su norimu garnyru. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital