Klasikiniai buritai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Klasikiniai buritai
Autorius apie receptą: Buritai yra vienas iš klasikinių Tex Mex patiekalų. Jie puikiai tinka kai reikia paruošti pietus išsinešimui į pietų dėžutę ar į gamtą. Be to, galima ruošti daugiau ir Buritai yra vienas iš klasikinių Tex Mex patiekalų. Jie puikiai tinka kai reikia paruošti pietus išsinešimui į pietų dėžutę ar į gamtą. Be to, galima ruošti daugiau ir patogiai užšaldyti. Pagaminti visai nesudėtinga, o valgyti ne tik patogu, bet ir labai skanu. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos jautienos
1 vienetas iceberg salotų
8 vienetai tortilijų (vidutinio dydžio, naudojome Santa Maria)
150 gramų čederio sūrio
2 vienetai pomidorų
100 gramų konservuotų juodųjų pupelių
100 gramų ryžių
3 šaukštai švelnus tako padažas (naudojome Santa Maria)
28 gramai tako prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria)
2 skiltelės česnako
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį aitriųjų paprikų padažo (naudojome Santa Maria Chalapos (Jalapeno) aitriųjų paprikų pagardą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išverdame ryžius ir leidžiame jiems pravėsti, kol ruošime kitus priedus.
2.
Ruošiame mėsos įdarą: keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame maltą jautieną ir maišydami kepiname apie 7 minutes, kol mėsa iškepa. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę. Suberiame pupeles bei prieskonių mišinį, išmaišome ir kepiname dar minutę. Dedame padažą ir išmaišome.
3.
Sūrį sutarkuojame, salotą supjaustome juostelėmis, pomidorus - kubeliais.
4.
Tortilijos centre dedame ryžių, mėsos įdaro, sūrio, daržovių ir jei norisi, apšlakstome jalapenų pagardu.
5.
Sukame: įdarą tvirtai apgaubiame apatine tortilijos dalimi, tuomet užlenkiame šonus ir susukame į tvirtą suktinuką. Kiekvieną buritą papildomai tvirtai susukame į foliją.
6.
Šiame žingsnyje galite valgyti buritus tokius, kokie yra arba pašildyti 180 laipsnių orkaitėje 15 min ir valgyti karštus. Likusius buritus perkelkite į šaldytuvą arba šaldiklį vėlesniam naudojimui.
Patarimai:
Jei liko nesuvalgytų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos išliks šviežios dar kelias dienas. Galėsite bet kada pasigaminti kesadilijų arba kitą mėgstamą patiekalą iš tortilijų.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital