1.
Bananą supjaustyti gabaliukais. Miltus ir krakmolą sumaišyti su vandeniu. Į puodą įpilti tiek aliejaus, kad užtektų bananams apsemti. Gerai įkaitinti. Panardinti vaisius į tešlą ir mesti į karštą aliejų. Gruzdinti, kol ims geltonuoti (apie 2-3 min). Apskrudusius bananus dėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių.
2.
Paruošti karamelę. Į nedidelį puodą supilti cukrų ir vandenį. Nuolat maišant kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies. Kai karamelė pradės lengvai ruduoti, iškart nukelti nuo ugnies. Apskrudusius bananų gabalėlius, kol karamelė dar nesukietėjo panardinti į karamelę. Sukietėjusius bananų gabaliukus dėti į lėkštę ir apibarstyti sezamų sėklomis.
Skanaus.