Kijevo kotletai - klasika, kuri niekada nemiršta

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kijevo kotletai - klasika, kuri niekada nemiršta
Autorius apie receptą: Pagaminau kijevo kotletų - puiki vakarienės idėja išalkusiems šeimos nariams! Net pagalvojau, kad galima ir dažniau šeimynėlę nudžiuginti šiuo patiekalu. Neabejoju, kad Pagaminau kijevo kotletų - puiki vakarienės idėja išalkusiems šeimos nariams! Net pagalvojau, kad galima ir dažniau šeimynėlę nudžiuginti šiuo patiekalu. Neabejoju, kad kijevo kotletai patiks net išrankiausių skoniui.
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Įdarui:
70 gramų sviesto
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su smulkintais krapais, petražolėmis ir padalinti į keturis pailgus gabaliukus. Juos susukti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldiklį, kad sustingtų.
2.
Vištienos krūtinėlę perpjauti išilgai ir išmušti, pagardinti druska ir pipirais. Į kiekvieną vištienos gabaliuką įdėti sušalusio sviesto ir susukti. Susuktas vištienos krūtinėles apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose, po to vėl kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvesėliuose.
3.
Sudėti paruoštas vištienos krūtinėles į šiek tiek įkaitintą aliejų ir virti apie 12 - 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital