Greita vištiena keptuvėje su medaus ir garstyčių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištiena keptuvėje su medaus ir garstyčių padažu
Vištiena keptuvėje su medaus ir garstyčių padažu
Vištiena keptuvėje su medaus ir garstyčių padažu
Autorius apie receptą: Ši vištiena yra TOBULA. Lengvai ir greitai pagaminama, mėsa pati minkščiausia, o padažas nuostabaus skonio. Gaminkite drąsiai, kai norisi kažko jaukaus. Pažadu, kad labai Ši vištiena yra TOBULA. Lengvai ir greitai pagaminama, mėsa pati minkščiausia, o padažas nuostabaus skonio. Gaminkite drąsiai, kai norisi kažko jaukaus. Pažadu, kad labai patiks, gal net taps šeimos favoritu. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai vištienos filė (didelių ar 12 vnt. mažųjų filė)
2 šaukštai kvietinių miltų (ar kukurūzų miltų)
1 šaukštelis česnako miltelių
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
250 mililitrų vištienos sultinio
2 šaukštai medaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštas garstyčių (ne grūdėtųjų)
1 šaukštas vandens
1 šaukštelis krakmolo
pagal skonį čiobrelių (šviežio ar džiovinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jei naudojate vištienos filė – supjaustome kiekvieną filė į keletą pailgų dalių.
2.
Indelyje sumaišome miltus, česnako miltelius, druską ir pipirus. Šį mišinį beriame prie vištienos, išmaišome, kad visi gabalėliai tolygiai pasidengtų.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame vištienos juosteles. Ant didesnės ugnies apkepame vištieną po 3 minutes iš abiejų pusių. Apkepusią vištieną atidedame.
4.
Sumažiname ugnį, į keptuvę įtarkuojame česnaką ir trumpai apkepiname (apie pusę minutės). Į keptuvę pilame sultinį, dedame medų, abejas garstyčias, čiobrelį ir pakaitiname maišydami keletą minučių.
5.
Indelyje sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į padažą. Intensyviai maišome, kol padažas sutirštėja. Į keptuvę prie padažo grąžiname vištienos juosteles.
6.
Uždengiame keptuvę dangčiu, sumažiname ugnį, kad padažas vos burbuliuotų ir troškiname viską 10 minučių.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis