Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kietai virti kiaušiniai
100 g ridikėlių
100 g svogūnų laiškų
4 šaukštai majonezo
1 šaukštelis sojų padažo
1 šaukštelis garstyčių
8-10 salotų lapų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, dalį atidėti.
Kiaušinius bei svogūnų laiškus labai smulkiai sukapoti.
Susmulkintus komponentus išmaišyti su garstyčiomis, 2 šaukštais majonezo, sojų padažu, galima dar įberti druskos.
Salotų lapus nuplauti, nuvarvinti.
Ant kiekvieno uždėti truputį paruoštos masės, suvynioti.
Vyniotinius apipilti likusiu majonezu, papuošti ridikėlių griežinėliais.